torsdag 30. august 2012

en to tre fire fem seks

Untitled

Jeg er jenta som leser fem bøker om gangen. Når jeg går inn i en bokbutikk så klarer jeg aldri å la være. Det er så mange skatter og det er så liten tid. Jeg angrer med en gang jeg kommer hjem å ser stabelen på stuebordet. Alle sammen fine på hver sin måte. Jeg prøver å lese så fort som mulig, men jeg får bare vondt i hodet.

Untitled

2 I vinduskarmen ligger det kokosboller og Beatles som venter på å bli lest av meg. Persiennen er dratt ned med noen små glipper for å slippe inn noe, men ikke for mye lys. Hodet gjør vondt og kroppen er sliten. Jeg har blitt syk og jeg har sett meg nødt til å utsette meg for faren å bli avhengig av nesespray igjen. Så lenge jeg får puste.

Untitled

3 E-posten er full av rariteter om dagen. Alt fra fine mennesker fra internettverdenen til alvorlige, bra ting. Jeg blir så glad for alle fine kommentarer, uansett hvor få de er. De varmer meg inn til beinet og det gjør dagen litt lysere. Varmen fra dere lyser opp i mørket mitt.

•

4 Jeg skal begynne å studere igjen. Takket være angst så klarte jeg ikke å gjennomføre videregående skole. Gang på gang prøvde jeg med pågangsmot nok til å lese en hær alene. Det gikk bare ikke. Jeg vil nå plukke opp bøkene, hjemmefra, og til slutt være stolt over å ha klart å fullføre.

Here is no final grieving, but an abiding hope 

5 Jeg har meldt meg inn i AUF. Hjertet og hodet klarer ikke lenger å være passive. Jeg klarte ikke lenger å ikke delta. Det er rett og slett umulig for meg å sitte på sofakanten og være irritert over ting jeg ikke engang prøver å forandre. Jeg er stolt og jeg føler meg sterk. Jeg vet at jeg kommer til å møte mye motstand fra mine venner, men den motstanden skal jeg bruke som bensin på bålet.

18092010

6 På tirsdag skal jeg se The Killers. Takket være ett minne jeg aldri kommer til å glemme fra Hove 09, så vant jeg billetter til å få muligheten til å oppleve noe lignende igjen. Det tidligere favorittbandet får pikehjertet mitt til å hoppe over ett slag og dette har vært ukas gladsak!


Foto: Flickr. Alle bilder er linket

1 kommentar: