tirsdag 23. oktober 2012

Hjertet utenpå kroppen

Hjertet utenpå kroppen. Den banker unaturlig fort. Det gjør litt vondt, på en god og bra måte. Jeg er så engasjert om dagen at det snurrer rundt. NOAH, Amnesty, politikk, flyers, plakater, underskriftskampanjer, fakkeltog, demonstrasjoner, møter, kurs. Det er så mye jeg vil. Det er så mye å presse inn i timeplanen. Jeg er forferdelig plagsom for mine uengasjerte venner på Facebook. Jeg sender meldinger til alle som står på "Kanskje" eller som ikke har svart på arrangementer. Jeg legger frem argumenter for at du egentlig ikke har en grunn til å ikke gå. Jeg legger til linker i mailer til departementene hvor jeg protesterer mot det ene og det andre. Det er forferdelige bilder, historier og videoer. Om det handler om mennesker eller dyr varierer. 

winter's dark side

Jeg bruker dermed dette fristedet også til å engasjere meg. Det er ikke mange av dere som titter innom, men alle monner drar!


10. NOVEMBER - FAKKELTOG MOT PELS!  


Arrangementet er lagd av NOAH. De kjemper år etter år for å få bort pelsindustrien. Den er noe vi ikke trenger og det er ingen grunn til å mishandle/torturere uskyldige vesener for vår forfengelighet.

Alle som har en plass i hjertet for dyr, bli med å stå opp mot urett! De har ingen stemme, det har vi. De har ikke mulighet til å kjempe denne kampen selv, det har vi! Ta med venner og bekjente. Firbente og tobente. Klikk her for mer informasjon og for å invitere alle vennene deres på facebook. Dette er en viktig dag. Det tar noen få timer av deres liv. For dyrene så er det hele deres liv. 

Har dere ikke mulighet til å komme akkurat den dagen så støtt NOAH og bli medlem her. De jobber for dyrenes rettigheter, men klarer det ikke uten oss. 

3 kommentarer: