søndag 4. november 2012

Èn, to

"Ingen har gitt meg mer kjærlighet enn det du har", sa gutten. Gutten som ikke lenger er i livet mitt eller som er en venn. Det er litt ironisk. For det kan jo godt stemme. Men jeg kommer aldri til å glemme hvor mye du hatet dem. Hvor lei du var. Du skjønte rett og slett ikke magien deres. Du var kanskje litt misunnelig også. "Hun går nok lei..". 2 år etterpå så er det fortsatt de som får meg til å skrike som en liten unge. De får hjertet mitt til å banke så hardt at jeg ikke vet om jeg kommer til å overleve. Det er snakk om en livslang kjærlighet dette her. Det er et bånd som ikke kan brytes. Det er en magi som aldri vil svinne.
Ingen har kanskje gitt deg så mye kjærlighet enn det jeg har, men jeg kan dessverre ikke si det samme om deg. Det er nemlig de du hatet så høyt, som har gitt meg den største kjærligheten i livet mitt. Fine, fine bandet.

To dager igjen. Èn. To. Pust. Det er en blanding mellom at det ikke har gått opp for meg og hvor kroppen går i en unntakstilstand. Èn. To. Biffy Clyro.Kilder: Biffy Clyro - Live photos

4 kommentarer:

 1. herregud som eg misunne deg. årh.

  / tusen tusen takk snille du <3

  SvarSlett
 2. biffy clyro, hjerter

  Slik du har det med biffy clyro, har jeg det med bon iver btw. i feel u

  SvarSlett
 3. JAAA, blomster lyse opp høst/vintermørke. litt hvertfall ;)

  SvarSlett