torsdag 6. desember 2012

De siste ukene har flydd forbi og jeg veit ikke helt om jeg sitter igjen med så mye. De siste dagene har det vært en del brennende hjertesaker som har fått hele meg til å engasjere seg, dag som natt. Jeg er litt sliten nå.

Byrådet mener jobben min er oppskrytt og ikke nødvendig. Jeg jobber på Fri rettshjelp kontoret i Oslo. Dette er et gratis advokattilbud for befolkningen. Alle har mulighet til å få en timeavtale hos oss. Ingen vil bli avvist første gangen de er hos oss. Det er ikke alltid vi kan hjelpe til med saken, for da går det utenfor fri rettshjelpsloven. Vi hjelper bare til med fri rettshjelpssaker. Fortsatt er dette et godt tilbud. Jeg ser hver dag hvor mange mennesker vi hjelper, og når bystyret mener dette er unødvendig, da blir jeg sint. For menneskene som kommer til kontoret for fri rettshjelp er mange ganger svært ressurssvake. Dette er et lavterskeltilbud og nedleggelse av kontoret rammer kun de svakeste i samfunnet vårt. Dette gjør meg rasende. Det er ikke det at jeg må få meg en ny jobb og forlate fantastiske medarbeidere. Det er trist det også, men det som virkelig gjør meg forbanna er alle de menneskene som ikke kommer til å få hjelp lenger. 

Om du leser dette så ber jeg dere, ta dere et øyeblikk til å signere underskriftkampanjen "Oppretthold Fri rettshjelp i Oslo". Dette gjelder DIN og MIN rettssikkerhet!

I crave

2 kommentarer:

  1. åh. robert frost <3

    / tusen tusen takk <3<3<3

    SvarSlett
  2. GOD JUL TE DEG OG SØTA!!! åsså håpe eg at du får et knakanes godt nyttår ;)

    SvarSlett