tirsdag 15. oktober 2013

Høstløvet har begynt å samle seg på bakken og trærne ser ut som om de er i flammer. Jeg pakker ut hodeskallene og gresskar-figurene mine for å pynte leiligheten, det er edderkopper, flaggermus og spøkelser i alle kriker og kroker. Faen som jeg elsker høsten og snartsnart er det tid for bursdag. Det er tid for konserter, for fakler i tusenvis av hender og bankende hjerter. Det er tid for å ligge i armkroker og kysse kjekke karer som får det til å flagre i magen. Det er på tide å løfte glass og skåle for at jeg overlevde enda ett år og har mange flere i sikte. Det er på tide å varme seg, enten med kakaokopper med ekstra mye krem eller ved å stikke de kalde tærne bort på han varme.

possibly magical house I see on my walk home everyday

Og hun innser i øyeblikket at hun sier det, at hun ikke vil være alene i natt, ikke med noen baktanker, ikke med noen tanker om dem i det hele tatt, bare det faktum at hun virkelig ikke vil være alene, at hun gir totalt faen. Faen i alle reglene og restriksjonene hun hadde gitt seg selv. For hun har vel egentlig brutt dem alle allerede i kveld. For alt hun vil er å føle seg trygg og varm for én kveld. For alt hun vil i hele jævla verden akkurat i kveld er å ligge ved siden av han og kjenne lukten av han igjen. Og han sitter der ved siden av henne med hennes hånd i sin. Han har sagt ordene hun har lengta så sårt etter og hun har brutt alle sine egne løfter til seg selv, sittet der å holdt han i hånden og latt han komme nær igjen. Men i kveld gir hun faen, i kveld lar hun han komme nærme og i kveld glemmer hun alle regler. For det er så godt og det er så vondt og det er så helvetes fint. 

<3

3 kommentarer:

  1. FINT<3 Regler man setter for seg selv er ofte vanskelig å følge. I hvert fall for meg, og i _hvert fall_ i kjærleiken.

    SvarSlett
  2. Herregud så fint. Du asså. Eg blir målløs og varm i hjerta mitt når eg lese ordå dine.

    / Tusen tusen takk søte du <3 <3 <3 Masse bamseklemmer tebake!!!

    SvarSlett